Boekenmolen op maat

Een boekenmolen op maat is een originele blikvanger om uw literatuur in te zetten. Het ziet er interessanter uit dan een boekenkast. U kiest hoe u het materiaal wilt laten afwerken; mat, een zijdeglans of hoogglans. Bij onze meubelmakerij in Amersfoort kunt u ook andere soorten meubels laten ontwerpen en maken, zoals kasten.


Een boekenmolen op maat laten ontwerpen en maken

Bij Salazo Meubels worden we enthousiast van unieke projecten. Een boekenmolen is zo’n project. Op het massief eiken onderstel staat een rond kastje met gleuven dat u 360˚ rond kunt draaien. U kunt bij ons voor uw literatuur ook een ingebouwde boekenkast laten maken. Daarmee bespaart u ruimte in uw kamer. Van een boekenmolen op maat tot een wandkast met een bureau; wij ontwerpen en bouwen originele meubels voor uw woning.


Meer originele projecten

U heeft ook de mogelijkheid om een inbouwkast met schuifdeuren te laten maken. Dit is bijvoorbeeld handig om uw kleren in op te bergen. U komt ook naar ons voor andere unieke meubels. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in maatwerk keukens. Schakel ons bijvoorbeeld in om een unieke designkeuken op maat te ontwerpen.


Stuur een e-mail en informeer naar de mogelijkheden

Wilt u een boekenmolen op maat laten ontwerpen en maken? Of zoekt u een ander origineel meubel? Raadpleeg dan onze vakmensen in Amersfoort. Neem contact met ons op via info@salazo.nl of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag met het ontwerpen en vervaardigen van bijzondere meubels!

Type: Small

Materiaal: Plaatmateriaal met massief eiken onderstel

Afmetingen: 167 x 60 x 60 cm OF (170 x 90 x 90 cm (l x b x h) 360º draaibaar

Afwerking: mat, zijdeglans of hoogglans (naar keuze)

Levertijd: 4-8 weken

Aflevering binnen Nederland: gratis

Prijs: 2800 euro inclusief BTW (50% aanbetaling en 50% bij aflevering)

Type Large

Materiaal: Plaatmateriaal met massief eiken onderstel.

Afmetingen: 194 x 120 x 120 cm (l x b x h), 360º draaibaar

Afwerking: mat, zijdeglans of hoogglans (naar keuze)

Levertijd: 4-8 weken

Aflevering binnen Nederland: gratis

Prijs: 3300 euro inclusief BTW (50% aanbetaling en 50% bij aflevering)