Unieke inbouwkast met schuifdeuren

✔ Meubels op maat
✔ Unieke ontwerpen
✔ Duurzaam materiaal


Wilt u een inbouwkast met schuifdeuren voor uw woning laten ontwerpen? Bij Salazo Meubels in Amersfoort creëren wij een uniek ontwerp dat volledig bij uw wensen aansluit. U heeft verschillende mogelijkheden voor de stijl en het materiaal. Een industriële stijl met sloophout of een chique kast met massief eikenhout zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kasten, kunt u ook bij ons terecht voor keukens op maat.


Een inbouwkast met schuifdeuren laten ontwerpen

In onze werkplaats ontwerpen en vervaardigen wij uw meubels. Of u nu een inbouwkast met schuifdeuren wilt, of een ingebouwde boekenkast: wij realiseren uw idee graag. Een inbouwkast met schuifdeuren bespaart een hoop ruimte doordat die in de muur wordt gebouwd, en niet in de ruimte zelf. Dat is dus ideaal voor kleine ruimtes. U kunt de kast bijvoorbeeld voor kleding gebruiken. Het ontwerp hangt volledig van uw wensen en de beschikbare ruimte af. Kies voor een industriële stijl of een strak design dat opgaat in de ruimte. Bekijk gerust ons portfolio voor inspiratie.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Ook voor keukens kunt u bij ons terecht

Wij ontwerpen en maken ook maatwerkkeukens. Daarbij heeft u eveneens verschillende opties voor duurzaam materiaal, zoals massief eikenhout. Van het interieur voor uw foodtruck tot een keuken voor uw woning; wij helpen u graag. Het begint met een ontwerp. Als u daarmee akkoord gaat, meten we de ruimte nauwkeurig op. Vervolgens produceert ons bedrijf de keuken, waarna onze werknemers hem komen plaatsen.

Neem contact met ons op voor een ontwerp

Salazo Meubels in Amersfoort realiseert graag uw ideale inbouwkast met schuifdeuren. Op basis van uw wensen ontwerpen en produceren wij uw meubels op maat in onze meubelmakerij. Heeft u een idee waar u ons voor wilt inschakelen? Vertel ons meer via ons contactformulier of in een e-mail naar info@salazo.nl.

Contactformulier

Salazo Meubels