WIE BEN IK?

Victor Pedro Salazo is geboren in Luanda, Angola. Victor houdt van strakke designs, robuuste materialen en duurzame houtsoorten. In zijn ontwerpen laat hij zich graag inspireren door natuurlijke maar ook industriele invloeden. 


Mooie dingen, daar word ik blij van. Ik houd van mooie interieurs, meubels en kunst. Als ik er blij van word en kriebels van krijg dan weet ik dat het goed is. Ik laat mij inspireren door abstracte kunst waar je van alles in kunt zien en je eigen verhaal bij kunt bedenken.

Al vrij jong wist ik dat ik hield van een mooi interieur. Als kind verzamelde ik mooie dingen en richtte ik het huis in. Ik mocht ook vaak met mijn ouders mee om bijvoorbeeld meubels uit te kiezen. Zo is mijn affiniteit met mooie objecten en meubels ontstaan. Ik voelde toen al dat ik daar erg blij van werd.

In mijn ontwerpen ga ik voor simpel en zoek ik naar de juiste balans tussen het materiaal en het ontwerp. Het liefst maak ik gebruik van duurzame materialen en massief hout.

De afgelopen jaren heb ik al veel mooie projecten gerealiseerd. Een van die projecten is de boekenmolen. Een klant benaderde mij met een voorbeeld en ik was meteen enthousiast. Het is geweldig om iets wat je ziet om te kunnen zetten in iets tastbaars.

Dat ik blij word van mooie dingen maken zien ook mijn klanten. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk en het gebeurt vaak dat ik na het opleveren van een project opnieuw word benaderd door een klant. Bent u al klaar voor een mooi ontwerp waar u blij van wordt?

Trefwoorden: Meubelmaker Veenendaal, Interieurbouw Veenendaal, Design, Ontwerp, Inbouwkasten, Keukens, Inloopkasten, Duurzame meubels, Robuuste meubels